JTCC Karlskoga 22-23/5

Vi er klare til avreise, trening fredag

Ferdig med besiktning og fått på STCC sine merker, og vi parkerte selvfølgelig langs hovedinnfartsvegen, noe som gjør at alle som skal på løp i helga må passere bussen vår med reklame for våre sponsorer, det er nesten utrolig hvilke spørsmål vi får om Trysil og ALLE har vært der minst en gang..

FREDAG 22 MAI

Første og eneste treningspass er kjørt, godt gjennomført trening av SF, bare kjørte og kjørte uten noe «pit-stop».

og totalt 12 beste tid, noe som er klart godkjent uten å ha kjørt bilen med nytt oppsett og nye dekk i år.

Samtidig er det spennende og observere at tidsforskjellen opp til de 3 – 4 beste er betraktelig mindre allerede etter 12 runder på banen.

De fleste andre har 3 fulle testdager samt et løp før i sesongen, så vi er kjempefornøyd så langt

Kvalifisering

Den gikk ikke så bra, SF ble nest sist, vi som var her veit hvorfor, men men…..

Race 1.

Bedre fart i bilen nå, etter å ha startet sist i finalen tok SF 3 biler på første runden, uten å lage en bulk i peugeoten, etter jevn og fin kjøring kjempet han seg opp til en 11 – 12 plass og skulle fighte seg forbi på jakt etter 10 plassen, ble han for ivrig og kom utafor banen, dette førte til at han mistet 4 plasser, men han prøvde da i allefall.

Tidene begynner å komme, i race 1 var han halvsekundet bak beste rundetid, mens dette var 3 -4 sekunder på tidkjøringen.

RACE 2 Lørdag 23 MAI

Startoppstillingen har kommet, SF starter på 13 startspor, det er indre startspor i første sving, tidene er skapelige bra, det er kun 2 tidels sekund opp til 8 plass.

men i dag blir det uskårne sliks for første gang og nye dekk med stående start for første gang.

jaha, race 2 er over og det begynte veeeeldig bra, hang bra med i starten tok noen plasseringer og så kommer en audibil på tvers framfor peugeoten, SF tenkte sikkert på pappan sin og Kent da han valgte å styre unne å kjøre langt uti sandfella i stedet for å kline til audin, men når han kom på banen var resten en halv runde forran og motivasjonen var vel ikke på topp, i alle fall var ikke rundetidene helt gæli for det og bilen var fin å kjøre og isen i kiosken koster 16 kroner.

nå skal vi hemmatt etter at vi har byttet rør i 3 solariumer i Arvika..

Bookmark the permalink.