Sommercup gocart 2009

Christopher Åsheim har kjørt en meget bra konkranse så langt, etter to innledende omganger har han en fjerde plass og en annen plass i den siste inledende omgang, etter en fantastisk oppkjøring var han helt oppe i ledelsen en sving eller to, men måtte gi denne fra seg

Mathias Hansen kjørte sine første metere i GoKart for året i dag og ble nr. 11 på tidkjøring, har kjørt seg inntil to 11 plasser i klassen Yamaha

Eivind Akre har beklageligvis skadet ett ribbein og har kun kjørt treningen

Finalene blir kjørt senere i dag.

MINI finale, Christopher Åsheim startet på 4 startspor, han kjørte seg raskt opp til en 3 plass og videre til en 2 plass, etter 5 runder tok han over ledelsen og ledet i 4 – 5 runder, tett fulgt av sine konkurenter, men når det gjenstår kun to svinger før han skal innkassere en velfortjent seier lurer en av konkurentene seg forbi på inndre siden og gir Christopher en dult slik at han falt ned til 3 plass. etter løpet fikk imidlertid en av førerne en straff med tidstillegg på 5 sekunder slik at Christopher ble nr. 2 på resultatlisten.

Mathias Hansen startet på startspor 11 i Yamaha klassen, han kjørte seg sakte oppover og lå på 9 plass med god fart i gokarten, Mathias hadde lyst til å forbedre plasseringen og på siste runde gjorde han et ærlig forsøk på å komme forbi og få 8 plassen, dette gikk imidlertid helt galt og Mathias snurret baklengs ut av banen.

alle er fornøyd med dagen og vi er klare til løp på Sigdal Tirsdag…

sigdal

Dagens konkuranser er over og det har vært en fin dag på banen i Sigdagl, løpet gikk på en blanding av regn og tørt, men førerne taklet dette godt. Mathias kjørte inn til en 11 plass i finalen noe som han var fornøyd med da det var første gang på regn,

Christopher kjørte meget bra hele dagen og var helt i tet, han ledet sitt ene heat men måtte ta til takke med en andre plass i det heatet, i Finalen kjørte han inn til en sterk 3 plass og var meget godt fornøyd, dette betyr at christpher er helt i teten i NMK mesterskapet så langt.

Neste løp går på Kongsberg der vi skal være i fire dager og kjøre to løp.

Nathalie skal også debutere i Formula Cadetti på lørdag sier hun i allefall………….

KONGSBERG nå er vi ferdig rigget.

Sommercupen er i full gang og nå er det første av to løp på Kongsberg ferdigkjørt. christopher Åsheim har igjen kjørt en god konkuranse og endte til slutt på en fjerdeplass, etter å ha satt beste rundetid i innledende omganger.

Matias Hansen kjørte også en brukbar konkuranse men sliter litt med å få gokarten til å gå fort nok, han en dte imidlertid på en 11 plass og er middels fornøyd med dette.

I morgen er det fridag og vi skal på gruve tur i Kongsberg, men først skal Nathalie kjøre litt trening på banen.

Kongsberg dag 2

Etter en fridag med gruvetur i sølvgruen og Cadetti trening for Nathalie var det lørdag ny race dag for førerne,

Eivind Akre bestemte seg for å kjøre da han følte seg helt restituert fra sine ribbensplager, han fikk utmerket mekaniker hjelp av sin onkel, noe som førte til at han var helt sist i de innledende omganger, når han fikk tak i faren sin gikk det bedre….

Mathias Hansen kjørte Yamaha kart på regn for første gang og han konkurerte mest med seg selv.

Christopher Åsheim var på hugget og tok en heatseier i innledende omganger, til slutt endte han som nr. 5 i løpet, Christopher er den som har best resultater i årets sommercup, noe som førte til en meget bra 3 plass totalt i mesterskapet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.