Østersund

En heftig helg, vi ble møtt med supertrivlige svensker som gjorde alt for at førere og publikum skulle trives på banen som ligger på flyplassen i Østersund, denne blir bygd etter at siste flyet har reist til Spania på torsdag kveld og fire timer etter er banen klar til å kjøres på.

Arrangørens arbeid ga god respons og det ble vel publikumsrekord på dette løpet, moro for oss var at det var masse nordmenn på plass.

Stein Frederic kjørte for en gangs skyld et bra kval, han lå lenge på 5 plass, men falt ned til 7 , da han skulle forbedre dette hadde han sektortider helt i toppen av listen, men kjørte rett i muren ved utgangen til flystripa, der går det nok bort i mot i 15okm/t så det ble en skikkelig smell.

Bilen var ikke kjørbar og teamet jobbet på bilen til 06 lørdag morgen , for å starte opp 0730 med de siste justeringer, men det var full kontroll hele veien i teltet vårt.

*Mathias hadde fortsatt store problemer med bremsene på bilen og fikk ikke kjørt som han burde, han var derfor nr. 20 på kvalet.

Mathias brøt første løpet grunnet disse problemene, men i Race 2 gikk det bedre og han ble nr. 15 men rundetidene blir bedre og bedre.

Stein Frederic startet som nr. 7 i race 1 og var raskt oppe og fightet om 4 – 5 plass, da ble det for trangt i en sving og han havnet ute på graset, og dermed var han helt bakerst, etter en bra oppkjøring og gode rundetider ble han til slutt nr. 12 i race 1, men vi var fornøyd med at bilen fungerte og at Sjåføren var våken.

I race to startet SF igjen på 7 plass og dette ble et underholdene og meget jevnt race, de syv fremste bilene lå i en klynge hele løpet og SF ble nr. 7 etter litt defensiv kjøring for å redde poeng.

SF leder nå juniorcupen sammenlagt og er nr. 7 i totallisten, et resultat som vi håper vi kan klare å beholde gjennom de tre siste løpene.

Neste løp er på Karlskoga banen 23 – 24 august

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.