Falkenberg 4 runde i SM mesterskapet V8ThunderCars.

Igjen en knall helg, SF kjørte et bra kval og fikk 2 startposisjon i begge løpene, det manglet noen få tusendeler fra 1 plass så en meget fokusert Stein Frederic var fornøyd etter kvalifiseringen.

Race 1 fikk han en dårlig start men kom raskt tilbake til 2 plass, etter å ha satt sterkt press på lederen Lindberg ble de siste rundene litt hemmet av at man nådde igjen de bakerste bilene med en runde og mistet dermed litt av muligheten til å presse på for å nå 1 plassen, det var likevel bare et par tidels sekund mellom 1 og 2 i løpet.

Igjen samlet SF verdifulle poeng i jakten på SM tittel.

Race 2 ble en hard fight om plassen der 4 – 5 biler kjempet om plasseringene, etterhvert ble det to biler som kjempet om 1 plassen og SF fikk 2 plass, selv om det er harde fighter er det likevel preget av bra og fin kjøring der man repekterer hverandre på banen.

med to andre plasser denne helgen har SF nå vært på pallen i 7 av 8 løp og det siste ble det en 4 plass. så her har det vært bra resultater.

Stein Frederic leder nå SM serien, men det er bare  med ett poeng så her er det tett.

neste løp er Solvalla Stockholm 11 – 12 september, der ble Stein Frederic påkjørt forrige år og måtte starte bakerst, men likevel ble det en 2 plass på en bane som går for å være vanskelig å kjøre forbi på.

Västkustloppet i Falkenberg. Härligt sommarväder. Västkustloppet i Falkenberg. Härligt sommarväder.Västkustloppet i Falkenberg. Härligt sommarväder.Västkustloppet i Falkenberg. Härligt sommarväder. Västkustloppet i Falkenberg. Härligt sommarväder. Västkustloppet i Falkenberg. Härligt sommarväder. Västkustloppet i Falkenberg. Härligt sommarväder.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.