knutstorp 22-23 juli.

Denne helgen ble magisk, TeamTrysil dominerte helgen fra første start.

Stein Frederic kjørte inn til beste rundetid i kvalifiseringen, der de 6 beste går videre til en shoot-out der en og en sjåfør får en runde til å kjøre sin beste rundetid, noe som igjen bestemmer startplassering i løpet.

I shoot – out må da Stein Frederic stå å vente på at alle foran kjører, siste mann ut omtrent som på et hopprenn.

det gikk bra og SF var igjen raskest.

 

Mathias fikk deler av sitt kval ødelagt grunnet en uheldig sjåfør som kom ut fra pit og ikke var påpasselig nok, men Mathias ble likevel nr. 9.

Race 1

ble en parademarsj, selv om enkelte svenske førere gjorde hva de kunne for å henge på, SF vant overlegent og fikk raskeste rundetid.

mathias ble nr. 5 etter et meget bra kjørt løp med rundetider som viser at det går stadig fortere. Dette løpet gikk under vanskelige forhold med tildels mye regn.

Race 2 

Her var det mye nerver og ikke alle var helt enige før start, regnhjul eller racehjul?, men til slutt ble det regnhjul på alle bilene på start.

SF tok igjen starten og ledet fra start til mål, og vant suverent , det lå lenge an til å få løpets beste rundetid, men den ble knepet på en av de siste rundene av Tommie Eliasson

 

som vanlig var vi en del tryslinger med til Knutstorp, og TeamTrysils mekkeklubb hadde med to medlemmer som mekanikere, en utmerket stå på viljeg, godt humør og ikke minst ingen av disse ungdommene gir opp uansett.

Bookmark the permalink.