CAMARO CUP VOKSER

Iflg hjemmesiden til CamaroCup og Bryntesson motorsport er det allerede bestilt 7 nye biler til sesongen 2011, det er også kommet flere nye biler etter sesongslutt i høst og forventningene er store før neste sesong, her er innlegget fra www.camarocup.com

Bild: En välbesökt och lyckad  Camaro Cup introduktion på Hämeenlinna-banan i  Finland den 11 sept. 2010
Bild: En välbesökt och lyckad
Camaro Cup introduktion
på Hämeenlinna-banan i
Finland den 11 sept. 2010

Camaro Cup växer över gränserna. Flera norska förare har genom åren tävlat i klassen och till 2011 tillkommer minst två nya norska förare. Till nästa säsong ser det dessutom ut som vi också kommer att få både finska och danska deltagare.

Redan nu är ytterligare sju nya Camaro Cupbilar sålda till säsongen 2011, och det väntas komma fler beställningar. I Finland jobbas det intensivt med att starta upp en egen serie och minst tre race är redan klara till 2011 års säsong. Mer information om finska Camaro Cup väntas om några veckor.

Från Danmark är intresset stort och det har redan körts tester med Camaro Cupbilar på Ring Knutstorp. Testerna gick mycket bra och den danska satsningen ser ut att bli mycket spännande.

– Vi har mycket bra tillväxt i vår klass och jobbar långsiktigt tillsammans med STCC AB för att utveckla Camaro Cup och STCC-evenemangen. En sak vi funderar på nu är hur vi ska få plats. En stor klass kräver mycket depåutrymmen och annat. Man får väl kalla det för angenäma problem och det är något vi måste jobba på ihop med arrangörerna, säger Anders Brofalk, ordförande i Camar Cupföreningen.

______________________________________________________________________________________

Da er vi på OSLO MOTORSHOW

…-mens noen andre er i USA. Mathias, Stein Frederic og Ida tok med seg camaroen ned til Lillestrøm på Oslo Motor Show på torsdag. Vi fikk satt bilen på plassen er den skulle stilles ut og gjort alt klart til i dag, da utstillingen åpnet. Vi er ikke så heldig med plassen vi till tildelt, men bedre å stå der enn å ha den i garasjen hjemme sier SF, og det er jo sant.. Det var vært en del folk innom oslo motor show i dag, men satser på enda mer i morgen. Det er alt fra store lastebiler, rallybiler, amerikanske biler, motorsykler +++, så er det noe for de aller fleste der.

_____________________________________________________________________________________________

PEGGEN OM CAMARO:

PEGGEN SYNS CAMARO ER BRA..

Peggen Anderson har skrevet litt om sin første Camaro sesong, to testdager syns han er lite, vi har to timer…….

artikkelen står på Svartamasken.com og du finner den her:

http://www.svartamasken.com/artiklar.asp?visa_art=1996

____________________________________________________________________

FIAT ABARTH Ny klasse i Sverige neste år.

I Sverige jobber mange for utvikling i Asfalt Racing, kanskje i motsetning til Norge der det tydeligvis skjer svært lite.

Dette er en bil som veier lite har over 190 hester og planene er 7 løp sammen med bl.a GT klassene, Ginetta og MC, alle bilene er like og blir servet av samme teamet, tekten under er kopi fra hjemmsiden

Nykomlingen på svenska banor heter Trofeo Abarth 500 Selenia och blir en skandinavisk upplaga av de Abarth-serier som redan etablerats i Italien, Europa och England. Alla bilar byggs färdiga hos Abarth i Torino med plomberade motorer, växellådor etc. för maximal sportslig rättvisa. Motorn på 1,4 liter kommer från Fiat , är överladdad och ger 190 hkr. Växellådan har sex lägen och hela bilen väger 970 kg.Peter Wallenberg är den som haft mest kontakt med Abarth-fabriken och han är mycket entusiastisk inför nästa års tävlingar.

___________________________________________________________________________________________________

Denne personen er observert kjørende i en formel bil,  sjåføren ble bedømt som «fersk», men ikke helt uten potensiale.

iallfall kunne  man observere at han klarte å sladde, noen ganger helt rundt.

men han hadde nok snille arbeids kamerater som ville gi han denne opplevelsen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.