2012

Sesongen er over og dermed går vi vel i en form for dvale.

Sesongen har vært superbra med en bronsjemedalje i NorgesMesterskapet til Mathias i Formula Basic, samt han tok også en velfortjent 2 plass i NorgesCupen i Formula Basic.

Stein Frederic ble til slutt nr. 9 i CamaroCup i Sverige av totalt 36 biler som har tatt poeng i løpet av sommeren, det var tett både opp og ned og med 3 brutte løp var det i overkant av hva vi trodde på før sesongen, selv om vi var optimister, flere bra enkeltplasseringer viste også at vi kan henge med.

I NTCC som er en serie som kjører i norge og danmark har vi bare kjørt 4 løp , men vant alle sammen.

TeamTrysil fikk også prisen for Mechanic of the year, en pris som førerforeninge i camarocup deler ut, vi fikk prisen for at vi «aldrig gir opp»,  «kommer til start uansett» og kanskje noen syntes vi var trivlige også….

I tillegg har vi fått ansvaret for delesalget i Norge av Performance Automotive Scandinavia noe som betyr at vi er på plass ved alle løpene i NTCC i 2013 med deler til bilene.

Interessen for Trysil er påtagelig når vi er på løp, noe som vi håper har ført til at det fra 2014 vil bli aktiviteter som kommer til Trysil på grunn av motorsportsatsingen vår. Dette er helt i startgropa men vi kommer med mere info så fort kontrakter er skrevet.