E – 85

vi har fått mange spørsmål om hva som skjedde på Karlskoga, og svaret er enkelt, bilen gikk som en kule men det er en utfordring å prøve ut nye ting på en racerbil som har en motor fra tidlig 80-tall.

Vi hadde først problemer med motortemperatur, tapet radiator og glemte selvfølgelig å fjerne tapen når sola kom, eller for lite erfaring kansje, men motoren ble for varm og SF kjørte i depo, noe som var helt riktig,

i andre finale bomgiret SF og pga en feil inne i gearkassa måtte han ned i 2. geaar før han kunne begynne på nytt, mistet derfor mange plasser, men da gikk det fort ei stund, men litt for het på gassen gjorde at han bremset på seg i svingen etter startlangsida og kom ut helt bakerst, stadig problemer med gearingen førte til at han kjørte i depo igjen, vi sendte han da utpå slik at han kom på resultatlista med en hederlig 10 plass, noe som var sistemann i mål.

men han hadde finalens desidert raskeste rundetid.

Fasiten da? alt er ikke enkelt men det enkleste er ofte best, men er man nysgjerrig på å prøve noe nytt så koster det noen ganger. men morro er det lell………….

sjå de kvite manifoil røra da. ikke mye fett her nei

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.