Norges BilsportForbund premieutdeling 2008

I helgen var det premieutdeling for medaljevinnere i de fleste klasser i Bilsporten i Norge, selvsagt var vi der, det var en flott begivenhet der vi møtte mange av våre konkurenter på en ny måte, ikke lett å kjenne alle igjen i finstasen når man vanligvis ser dem i kjøredresser og hjelm.

her er medlajevinnere i NorgesCupen Formel Basic, Stein Frederic vant med over 40 poeng forran fjorårets mester olav opås, nr. 3 ble guttormsen.

Sesongen 2009 nærmer seg raskt og vi vil mest sannsynlig kjøre JTCC med peugeot 206, formel bilen blir imidlertid i Trysil, men vi vurderer å leie ut bilen enkelte løp, dersom vi har tid til å få i stand et opplegg med dette.

En som har lyst til å kjøre Formelbil er GoKartføreren Ida Strømsaas som her tar en liten kikk på bilen,

I ett vanskelig sponsormarked prøver vi å gi våre sponsorer noe tilbake også utenom race sesongen, her er SF og Kent på vei inn i resepsjonen på Thon Hotellet på Lillestrøm, der bilen vår var utstilt i helga, sammen med Tommy Rustads STCC bil.

Bilen vakte stor oppmerksomhet og vi opplevde at interessen for bil og fører var stor blandt mange frammøtte.

Det var også mange spørsmål om klassen og framtiden for denne i norge.

Samtidig var det mange som benyttet anledningen til å synge første vers av Trysilsangen som vi har på nesekonen på bilen.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.