FORMULA BASIC Våler 9 Mai 2009

Gjermund Dybendal er her klar for siste av 4 treningspass, det var regnvåt bane og bød på utfordringer for uerfarne sjåfører.

Mathias Hansen med en meget god plassering i Fredagens siste treningspass, 4 plass er mer enn forventet av sjåføren som bare er 14 år og 2 mnd, første gang i formel bil var treningen på Våler forrige Mandag.

Tidkjøringen er ferdig og mathias kjørte inn til 12 beste tid og starter i startspor 12, Gjermund var noen plasser bak etter at han mistet chlutchen på bilen, denne er nå fikset og Gjermund er klar for nye dyster.

Race 1.

Begge TeamTrysils førere gjorde en meget god konkurranse, Gjermund Dybendal kjørte inn til en flott 10 plass, dette var også plassen BAK Mathias Hansen som ble nr. 9 på tross av enfullfart snurring i 360 grader i kamp om 8 plassen med Dag Wasmuth som ble nr. 7.

Det mest interessante med dette er likevel tiden som førerne hadde, begge kjørte eksakt samme raskeste rundetid på tusendelen, har dette skjedd før mon tro??

Race 2

Dagens andre finale ble igjen en spennende finale, første starten ble en krasj i første sving, heldigvis klarte begge våre førere å komme seg unna, den ene etter et hopp ut i sandfella som var formidabelt, etter hektisk sanering av sand fra Gjermund sine radiatorer og mange andre førere foretok nødreparasjoner i pit-lane ble det omstart, Mathias var helt oppe på 6 plass, men falt etterhvert ned til en 9 plass, rundetidene har forbedret seg hele dagen, Gjermund endte noen plasser lengre bak etter å ufrivillig å ha lekt bulldoser i sandfella.

Alt i alt har dette vært en fin dag med mye bra kjøring.

Rundetider fra Våler 9 mail ligger på mylaps

denne linken bringer deg dit: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=413054

Dette innlegget ble publisert i Race, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.