Våler 14 – 15 Mai

våler camaro

I helga deltog SF på Asfaltracing på Vålerbanen, da han ikke er fylt 18 enda måtte det til en søknad om disp for at han skulle få kjøre, dette gikk i orden og vi tenkte vel å ta hele løpet som en trening.

Bilen klasset inn i GT 1 og det var mildt sagt ganske så hårete biler, corvetter , vipere og porscher med 7 – 800 hester.

Da bilen vår har 420 hester og egentlig er en ganske snill bil i forhold var ikke forventningene så store, desto artigervar det for oss at her var det ikke all verdens problem å kjøre seg inn på 4 – 5 beste tid og holde god racefart i løpet.

Etter en race 1 oppdaget vi en diger lok under bilen, det var bremseveske og den kom fra den hydrauliske utløserlagret, og en fredag kveld er det ikke så mange som har denne delen, vi spurte alle vi kjente og både konkurenter og medhjelpere begynte å ringe rundt, vi fant to steder som kunne hjelpe oss, det ene på brummundal og den andre var Entrac på kirkenær, Entrac var nærmest og dit dro vi og dem hadde o – ringer i tommer og de kostet attpå til ingen ting.

En takk til Entrac som reddet lørdagens løp er på sin plass, ikke alle som hadde giddet å bruke tid på å finne dette til oss.

Vi venter fortsatt på at noen som skulle sjekke garasjen sin skal ringe tilbake……

I race 2 var det skikkelig  artig så lenge det varte for i race 2 bråstoppet bilen og var helt død. vi har nå sjekket og det viser seg at drevet til fordeleren er oppspist og det samme er kamdrevet, hvordan det har gått med lagre i motoren veit vi  ikke før motoren er i biter, og det er kort tid før Karlskoga neste helg.våler mai

også er det jammen litt morro at slipsfolket også har begynt å si morn til oss, det tok litt tid det gitt.

Dette innlegget ble publisert i 1. Bokmerk permalenken.