karlskoga 12 -13 august.

Fin helg,

Beste resultat så langt med en fjerdeplass i race 2, meget bra

men en slitsom helg som vi igjen lærte oss mye av,

Neste løp på jyllandsringen i Danmark 27 – 29 august.

helgen startet ikke så bra med en 15 plass på første testen og ikke fornøyd med bilen, kvalet gikk om mulig enda dårliger med en 20 plass til slutt, vi fant ikke feste og bilen gikk sideveis og rett fram og alt var elendig,

Etter en tenkepause fredag kveld byttet vi bakaksel da vi fant en feil på diffen, men det hjalp ingen ting, SF ble direkte frakjørt i Race 1 og selv om han kom inn som nr. 18 var han absolutt ikke fornøyd, vi har aldrig før sett at SF blir frakjørt på den måten han ble i Race 1 og hvorfor var spørsmålet, han mente selv at motoren gikk som ei kule men at det var umulig å finne feste, så vi bestemte oss for å rive bakakselen på nytt og bytte om noen deler, og lager, dette ble en kamp mot klokka da det var bare drøye to timer til neste løp.

Dette var tydeligvis god underholdning for så mange tilskuere ved teltet vårt har vi ikke hatt før, det ble spandert kaffe og mange pratet mens bygget bakaksel.

men allerede på oppvarminsrunden kjente han at dette var i orden nå. og selv om SF startet på en 20 plass var han etter to runder oppe på 11 – 12 plass og kjørte seg raskt oppover i feltet, med rundetider på høyde med lederen, etter en stjernesmell i klyngen han hadde nådd igjen var det bare en rask manøver over gresset som gjorde at han unngikk å bli stående i denne klyngen, dette var meget oppmerksomt gjort da biler bak han dundret rett inn i stillestående biler på banen.

Dette gjorde at han plutselig lå på en 5 plass, noe som var den beste plasseringen i CamaroCup så langt, at Thed Bjørk etterpå ble utelukket ble på en måte ikke så viktig selv om plasseringen til slutt ble nr.4,

Dette beviser at man aldrig skal gi opp selv om man ikke får resultatene man ønsker, her læres det for hver sving og i hver pause mellom løpene, og det er et team som skal gjøre dette, både mekanikere og sjåfør ga i helga ikke opp selv om ingen innimellom forsto hva som var galt.

men resultatet ble til slutt en fantastisk bra 4 plass og vi er superfornøyd for vi hadde farten inne i siste racet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.