VÅLER NM RUNDE

FREDAG

to test for mathias i formula basic, en brukte vi til å kjøre inn bremser, det andre ble det gassing og en bra nr. to tid på testen.

SF var raskest i begge testene og bilen fungerer perfekt og er fin å kjøre.

men det er lenge til søndag kveld.

LØRDAG

det regner.

warm – up for SF ble ikke så bra, bilen stoppet på første runden , raskt fikset men warm-upen ble jo ikke no bra med en halv runde kjørt.

MATHIAS kjørte en bra warm-up i øsende regn og en andre tid var klart godkjent, andre warm-upen punkterte ett bakhjul og da ble det en fjerdeplass. I race 1 ble det en helt grei femteplass etter en fullgass snurring ned mot depo svingen.

SF startet bakerst, men etter en runde var han i en komfortabel ledelse som han beholdt til mål, i mål 4 sek før nestemann og et greit løp.

Det betyr igjen at SF nå leder NTCC cupen etter tre kjørte løp, selv om vi har stått over en konkuransehelg med to løp.

SØNDAG

RACE 2.

Vi kan bare sitere Northug, dette er barneskirenn mot å kjøre i Sverige, konkuransen i Norge er ikke stenhard.

stein frederic startet på 4 startspor, men etter en runde var han i ledelsen, en ledelse han kontrollerte til mål uten problemer.

Dette selv om vi har et seriøst oljetemp problem, noe som gjorde at SF måtte roe ned de siste  – 5 -6 rundene, men med god kontroll over racefarten var det ikke noe å kontrollere bilene som lå bak.

Stein Frederic leder nå NTCC – mesterskapet totalt og etter fire kjørte løp er det grunn til å være fornøyd med fire seiere.

et meget godt gjennomført løp og dobbeltseier smakte tross alt godt.

Mathias gjorde en halvbra start men mistet noen plasseringer den første runden, dette førte til en flott opphenting og siste halvdel av løpet var han en av de desidert raskeste på banen, til slutt ble det en flott tredjeplass og enda flere poeng i norgescupen.

Mathias er nå nummer to i NorgesCupen bare ti poeng etter lederen og har plukket like mange poeng på de siste 6 løp som lederen i  norgescupen har gjort, så avslutningen på sesongen blir spennende.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.