west palm beach raceway

etter Sebring og motorhavari drog vi en tur over til vestkysten av florida og hadde noen bra dager med bl.a besøk på muscle car garage med kanskje verdens største samling av gm muskelbiler, dette var utrolig stort og lå i et nedlagt supermarked som en fyr har kjøpt og bygd om til museum, i usa går alt an.

vi turistet også litt med krokodillesafari med propell båt med chevy bigblock

etter noen dager drog vi så til west palm beach der man kjørte testrun på dragracebanen, noe av det første vi opplevde der var en dramatisk krasj med en prostock bil som fikk slipp over mål i over tre hundre km, seilte rundt og inn i betongmuren som ikke flyttet seg, men det gikk bra med føreren.

vi hadde fortsatt bare reservemotor i bilen etter det forsmedelige havariet på Sebring, forventningene var ikke for store og vi valgte å kun kjøre de to siste testpassene på torsdag kveld, spennende nok da siste passet gikk halv ni på kvelden og det var stappmørkt, dog med lys på banen

Depo var også supert med betong og nære til toaletter.og 30 meter unna vår depo plass lå det to krokodiller og lata seg, ikke noe gjerde i mellom og iflg. verksmesteren på banen kom de oppom en gang i blandt…..

ikke bare å pisse bak uthuset der iallefall

reserve motoren vi kjørte med manglet vel n esten førti hester mot racemotoren så vi konsentrerte oss på å få kjørt mest mulig og testet litt utstyr, lærte mye og fikk også mye hjelp av dekkleverandøren som var riktig på hugget.

i race 1 var Sf ganske godt med og lå på en 9 – 10 plass før han plutselig ble borte, og så klart enda ett motorhavari og ikke noe oljetrykk, fordelen med Sf er at han har et godt motorøre og merker tidlig når noe holder på å skje, dette gjør at mange deler kan reddes for i motsetning til andre som kjører til bakhjula står da blir det nok enda dyrere.

vi har fått masse tips fra racing folk i usa om hva som kan gjøres bedre og hvilke forbedringer som kreves, dette er verdt å ta med seg videre så får vi håpe at vi har lært noe.

totalt sett har hele denne turen med 4 løp på to baner vært en utrolig morsom opplevelse, masse lært og noe som har gitt oss en masse minner , er jo ikke alle som har sendt bilen sin til usa og kjørt løp på Sebring og West palm Beach…

ikke minst at vi har muligheten til å henge med helt opp i toppen på en bra dag .

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.