Snøscooter tur

TeamTrysil forsøker å gjøre litt for våre samarbeidspartnere, enten med å få folk i kontakt med hverandre , noen ganger går det rent bra, spør han som fikk solgt hytta si på Mantorp i fjor sommer..

Denne gangen var vi så heldige at vi fikk bli med Sledrent – Vidar Ås på en to timers scootertur fra hans utleiesenter i Nordnäs, der har vidar 50 nye scootere og disse går virkelig bra, noe vi fikk prøvd på et islagt vann under turen.

Geir Ås fra Åges Turbusser stilte opp med buss og Roger kjørte, etter turen dro vi til Ljøratunet ved Fulufjellet der vi fikk utmerket Pizza og litt drikke av Jan Erik og Cindy.

Etter en grei gjennomgang av sikkerhetsregler og forklaring om scooternes virkemåte var alle klare til start.,, unntatt de som ikke var med da og vistnok var sjuke..

vi fikk også kaffe og bulle av en trivelig dame som driver kafe bare noen hundre meter unna Vidars Scooterutleie, der er det også muligheter for overnatting i overetasjen om noen vil på tur.

Et perfekt utgangspunkt for en helgetur.

Vi dro fra Trysil sentrum kl. 16 og med totalt nesten 20 stk på tur var det en fin mix av noen som aldrig hadde kjørt scooter før og andre som hadde kjørt en del, men det var like morro for alle og scooterledene som går fra utleien til Vidar var meget fine å kjøre på for alle.

Vi håper vi får komme igjen en annen gang.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.