Mantorp Park kveldsrace 25 juni

Nytt konsept med alt på en dag: test – kval – to race, hektisk for oss med små team og lite folk men morro lell.

Dagen begynte supert med suveren førsteplass i facebook avstemning over «V8Thundercars snyggaste bil», og den vant vi med nesten hundre stemmer over nestemann.

kvalet var igjen supertett og SF var 3 tidendeler bak bestemann men likeve ble det startspor 7 i race 2 og startspor 5  i race 1.

Race 1 ble en heftig opplevelse opplevelse fra pitlane og SF tok fjerdemann på yttern i svingen på enden av langsida, enda et stjerne eksempel på at her er sjåførene mest opptatt av å konkurere og ikke kjøre på hverandre, etter en bra opphenting var SF forbi og opp på tredjeplass, men en runde før hadde en konkurent vært av banen og dratt grus inn på den, noe som førte til at denne satsingen ente i en snurring, men med full gass ble det en 360 grader snurring og kun en bil rakk forbi, etter noen runder var SF igjen forbi og holdt dermed 4 plassen i mål.

Det ble likevel løpets beste rundetid så her var det nok tenning fra start til mål

Race 2 ble en om mulig enda verre opphenting, litt tett kontakt med hampus lindkvist i sjikanen førte til et advarselsflagg, men heldigvis ikke ytterigere bestrafning, racet var tett og jevnt mellom de fremste bilene og SF satte igjen beste rundetid men denne gangen delt på tusendels sekundet med Ahlber som ble nr. 2, SF ble nr. 3 til slutt og har dermed 5 palleplasser på 6 race, det 6 er en fjerde plass så andreplassen i SM er fortsatt klar.

Foto: RACEFOTO

STCC kvällsrace på Mantorp Park. STCC kvällsrace på Mantorp Park. STCC kvällsrace på Mantorp Park.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.