World RX of South Africa

En reise som vi ikke helt er vant til er over… bilen ble sendt med båt i slutten av september og sto på banen i Cape Town når vi kom fram.

Etter som vi var av de siste team som kom på banen ble det litt hektisk med dekklegging og klargjøring før Fredagens tester, men slik er det for oss , vi gjør det meste sjøl og vi har et team som stiller opp å tar fri fra jobb, betaler mat og drikke selv og flybilletter og hotellrom.

Uten disse fantastiske folkene så hadde vi nok ikke kjørt noen VM runde i Africa.

Selve opplegget var veldig bra, masse folk , mye action og selv om vi nok hadde litt stang ut så er farten der, men blir det klabb og babb så går tiden alt for fort å det betyr igjen at vi ikke helt får plasseringene.

Vi kjørte bare heat med 5 biler på start og med dårligste startspor hele tiden blir det ikke så lett, det hjelper liksom ikke at rundetidene er blandt de aller beste når SF kjører «alene» på banen…

men erfaring har nok også litt å si..

En artig gimmic var at vi hadde selvfølgelig IKKE noen fankort å dele ut så vi lot publikum skrive signatur på panseret på bilen vår i stedet.. kjempepopulært og masse folk rundt bilen vår i pausene.

At vi var fra Norge var nok imponerende for mange selv om vi var flere norske sjåfører i klassen…. og speakeren sa jo at vi var svensker da SF har svensk lisens.

Verdens beste TeamTrysil hadde de i allefall morro selv om det var et poeng unna finalene… og vi er nok glade amatører.. ENDA…

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.