snart slutt på sesongen..

Høsten er vel her .. og bilsportsesongen nærmer seg slutten, men vi skal fortsatt kjøre to løp to helger til

Vi skal kjøre V8ThunderCar finalen på Mantorp 21 – 22 september, dette er sammen med STCC og det er ventet mye folk der.

sist vi var på løp var Falkenberg og det ble en suksess med beste kvaltid og dobbeltseier med raskeste runde i begge løpene den helga.

RX Nordic kjører sin siste runde 6 oktober på Tierp, siste gang vi kjørte var i Danmark og det ble også en suksess for oss, med seier i ene runden, nr. 2 i en runde og seier i semifinalen,

Finalestarten fra beste startspor ble en helbom og sist ut i starten ga til slutt en 4 plass totalt, noenlunde fornøyd likevel.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.