JTCC Gøteborg 5- 6 juni 09

Treningen i Gøteborg er i full gang, ett pass kjørt og andre pågår nå, Det er halvkaldt og vind og fare for regn, banen er trang og veeeeldig uvant for sjåføren.

Kvalet er ferdig, og SF ble nr. 16, forbedring med nesten 3 sekunder fra i dag tidlig, mest spennende med å analysere rundetider da han er en av de absolutt raskeste gjennom det mest svingete partiet og så taper han 2,5 sekunder på det raskeste partiet av banen.

Kanskje vi skulle hatt litt hester.

RACE 1

Startet på 16 startspor som er ytterspor, halvbra start, men litt forsiktig, sakte men sikkert ble det noen plasseringer tatt, da det gjenstår 1- en runde er SF på 9 plass og behøver bare egentlig å ta seg i mål til sin beste plassering så langt, Da mister han BREMSENE….

RACE 2

Etter litt jobb fredag kveld fikk vi orden på bremsene og en forstilling som var ute av vater.

Vi gjorde også noen endringer ellers på oppsettet på bilen, men da vi ikke har noe greie på dette var det mest for å prøve ut noe vi trodde var rett.

I løpet viste det seg at vi var på rett vei og SF kjørte forbi og i fra biler han i løpet dagen før hadde store problemer med å henge på, imidlertid ble det tullball i svingen ut på langsiden, noe som førte til at en av våre sponsorer (Charlie) må kjøpe seg et nytt klistremerke, Gjermund ble heller ikke alt for lei seg da det stort sett var panseret det gikk ut over.

Alt i alt har helga vært bra, da vi lærer noe nytt hele tiden, blir vel aldrig utlært i dette men vi kan i allefall litt mere enn i går.

og man har ikke mer flaks enn man fortjener heter det,

alt for langt unna railen…

og like langt unna her..

Dette innlegget ble publisert i Race, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.