BLI SPONSOR !

Sponsor eller samarbeidspartner er vel spørsmålet, selv om vi gjerne tar i mot penger for å drive med det vi liker best så ønsker vi like gjerne samarbeidspartnere som krever noe tilbake av oss.

Vi forsøker så godt vi kan å tilfredstille våre partneres ønskemål, enten det dreier seg om en langweekend i Trysilfjellet med sledehundtur for ansatte eller kunder, gokart kjøring sammen med oss, eller kanskje en snøscootersafari i Sverige.

vi har nå også fullt utstyr for å produsere alt reklame matriell selv, enten om  man ønsker helfoliering av kjøretøy eller bare noen små merker.

Dette sammen med vår entusiasme og glede med å bedrive motorsport på både høyt nivå og i de lavere gokart klasser gjør at vi tror vi kan levere det som kreves av oss.

Etter 6 år i CamaroCup/V8ThunderCar er det på tide å pröve noe nytt, selv om det har värt 6 atige år med Camaro i kanskje en av skandinavias hardeste og jevneste serier ble suget etter å noe nytt for stort.

2017 blir det derfor blanke ark og vi kan ingenting, for vi skal kjöre RallyCross med RX2 bil, som er en 4-hjulsdrevet rörammebil med glassfiberkarosseri og 4 hjulstrekk.

Ny bil å läre, nye baner, nytt underlag,ny löpsform med alternativspor , men samme mekanikere, samme sjåför.

Skal nok bli en utfordrende sesong.. men det er vel det vi liker.

Vi har også formalisert samarbeidet med mekkeklubben som er et samarbeidsprosjekt mellom Trysil Kommune og NMK Trysil, medlemmene vil väre i vår garasje en kveld pr. uke og skru rallycrossbil og klargjöre för og etter löp,

De vil også väre med på löp under sesongen og da som mekanikere med fast arbeidsoppdrag.

kontakt oss gjerne for en uformell samtale om et samarbeid om du tror dette kan være noe ..

Donasjoner mottas også med stor takk….