BLI SPONSOR !

Etter snart 20 år med aktiv motorsport i flere grener var 2017 et læreår i RallyCross,

Etter mange år i asfaltracing ble det en stor overgang å gå fra en 450 hesters bakhjulstrekk Camaro på asfalt til en liten firehjulstrekker på rallycross banene,

Sesongen gikk over all forventning og noe av høydepunktene var vel kvalifisering til finale i VM runden på Høljes.ikke så mange hadde ventet å se oss der.

Vi jobber sammen med lokale sponsorer og samarbeidspartnere, dette er TeamTrysil og kanskje noe mange kaller typisk Trysil..

Etter et år med samarbeid med NMK Trysil og mekkeklubben er dette nå godt i gang og i vår garasje treffes mekkeklubben to kvelder pr. uke og skrur bil, vi har to løpende prosjekter der det ene er opp og ombygging av en chevrolet pick up , denne får ny motor , nytt understell med luftfjæring og skivebremser rundt om, dette blir gjort i samarbeid med statens vegvesen og medlemmene har vært med på hele prosessen fra søknad om ombygging til delvisninger underveis.

Det andre prosjektet er montering og reparasjon av en Allgair traktor fra 1953, dette er Inge Svingens traktor og den er nå oppe og starter.

Alderspennet blandt medlemmene er fra 13 – 19 år og det er samordnet inntak via Trysil Kommunes byggende team,

Det er en god mix av veilledere på klubben og eldste mann er 71år .

Alle trives sammen og har det morro,

Vi har også hatt flere bedriftsbesøk og skolebesøk der fokus har vært på at det er mulig å få en utdannelse og jobb etter skole selv om man ikke er den beste i teoretiske fag.

Vi har også et opplegg med aktiviteter for våre sponsorer, bla snøscooterturer, gokartkjøring, sledehundturer, dette er i stadig utvikling og vi har flere og større opplegg på gang i 2018 – 2019.

Vil du være med så ta gjerne kontakt med oss på mail: andreas.akre@trysil.as