BLI SPONSOR !

Etter snart 20 år med aktiv motorsport i flere grener var 2017 et læreår i RallyCross,

Etter mange år i asfaltracing ble det en stor overgang å gå fra en 450 hesters bakhjulstrekk Camaro på asfalt til en liten firehjulstrekker på rallycross banene,

Sesongen gikk over all forventning og noe av høydepunktene var vel kvalifisering til finale i VM runden på Høljes.ikke så mange hadde ventet å se oss der.

Vi jobber sammen med lokale sponsorer og samarbeidspartnere, dette er TeamTrysil og kanskje noe mange kaller typisk Trysil..

Team Trysils mekkeklubb er en frivillig organisasjon reg. i frivillighetsregistret, vi har klubbkvelder Tirsdager 17-21 og Torsdag 1530-21 med mat før vi begynner å skru.

Fra høsten 2019 vil vi også få klubbkveld onsdager med Svein Otto Eriksen som veileder.

prosjektene er mangfoldige og 2019 vil vi ferdigstille Chevrolet C10 1960 som er ombygget med luftfjæring og skivebremser rundt om, totaltrestaurert av ungdommene som er med i mekkeklubben.

Vi har også bygget en Volvo 760 som har fått V8 motor, nye større bremser, og endret fjæring

Alt blir godkjent og registrert for bruk på vei.

Det andre prosjektet er montering og reparasjon av en Allgair traktor fra 1953, dette er Inge Svingens traktor og den er nå oppe og starter..

Alle trives sammen og har det morro,

Vi har også hatt flere bedriftsbesøk og skolebesøk der fokus har vært på at det er mulig å få en utdannelse og jobb etter skole selv om man ikke er den beste i teoretiske fag.

Det er avholdt sveisekurs hos Singstad maskinering og medlemmene i klubben lærte mye av dyktige håndverkere.

Vi har også et opplegg med aktiviteter for våre sponsorer, bla snøscooterturer, gokartkjøring, sledehundturer, dette er i stadig utvikling og vi har flere og større opplegg på gang i 2018 – 2019.

Vil du være med så ta gjerne kontakt med oss på mail: andreas.akre@trysil.as