Om Team Trysil

Team Trysil er ikke et stort og profesjonelt raceteam, vi er enkle amatører fra Trysil som syns bilsport i de aller fleste grener er gøy.

TeamTrysil har utviklet seg fra å være en gjeng som kjørte litt gokart til det nivået vi er på i dag med deltagelse i konkuranser både i norge og utland

 

Det nivået vår motorsportsatsing har nådd krever sponsorer og penger, dette er alltid et problem at man har for lite av både penger og tid, vi har likevel vært heldige som har klart å knytte til oss samarbeidspartnere som bidrar sterkt til at vi fortsatt kan satse på motorsport og få til en bredde i satsingen.

 

I tillegg til motorsport driver vi mekkeklubb tre kvelder pr. uke der deltagere er med å bygge opp biler for bruk på vei, enten ombygginger av biler eller amatørbygg , dette er kjøretøy som blir vist Statens Vegvesen for bruk på offentlig vei, og dermed lovlige å kjøre etter ombygging.

Fokus ligger på nettopp å få godkjent ombygginger og dermed bygge kjøretøy som er både trafikksikre og samtidig «litt» spesielle.

Det er likevel slik at de sponsormidlene vi drar sammen går til de yngste sjåførene, der vi kjører langløp i sverige med unge sjåfører, ofte under førerkort alder der disse kjører 6 timers løp med 4 – 5 sjåfører som da deler bilen.

Dette har så langt vært en spennende opplevelse for mange ungdommer der man får kjøre bil i oppmot 170kmt under sikre forhold med fullt sikkerhetsutstyr.

Etterhvert har vi fått god trening med å drive Eventbyrå, dette har ført til at vi i år har hatt samarbeidspartnere med på både GoKart kjøring, Racebil  prøvekjøring samt hundesledeturer i TrysilFjellet og Snøscooter turer i samarbeid med TBB på Vidar Ås sine fine løyper i Sverige.  samt Kanefart hos Trysil Hestesenter på østby.

I tillegg til dette har vi også firmaer som er med oss å kjører langløp , dette er da ansatte eller kunder som er med oss på langløp og deltar i konkuransen på lik linje med andre deltagere, ofte er det ungdomsbilen vår som kjører fra de «eldre» og til stor glede for en entusiastisk gjeng.