Om Team Trysil

Team Trysil er ikke et stort og profesjonelt raceteam, vi er enkle amatører fra Trysil som syns bilsport i de aller fleste grener er gøy.

Vi er sjåfører fra 9 år til eldstemann som er over 40 med den felles interessen at vi syns det er gøy når det brummer.

De fleste av sjåførene har startet med GoKart i 8 – 9 års alderen, informsjon om den enkelte sjåfør finner du under «førere».

Det nivået vår motorsportsatsing har nådd krever sponsorer og penger, dette er alltid et problem at man har for lite av både penger og tid, vi har likevel vært heldige som har klart å knytte til oss samarbeidspartnere som bidrar sterkt til at vi fortsatt kan satse på motorsport og få til en bredde i satsingen.

Det er likevel slik at de sponsormidlene vi drar sammen går til de yngste sjåførene, eldstemann på 40 må betale for morra sjøl… og litt for andres også så lenge han blir «pisket» til å rette opp bilene etter at andre har krasjet.

Den brede lokale støtte vi har fått gjør at vi kan drive med både bilsport på høyt nivå og mekkeklubb som nå blir utvidet til tre kvelder pr. uke.

Etterhvert har vi fått god trening med å drive Eventbyrå, dette har ført til at vi i år har hatt samarbeidspartnere med på både GoKart kjøring, Racebil  prøvekjøring samt hundesledeturer i TrysilFjellet og Snøscooter turer i samarbeid med TBB på Vidar Ås sine fine løyper i Sverige. Vi har også et arrangement under VM i rallycross på høljes samt Kanefart hos Trysil Hestesenter på østby.