MEKKEKLUBBEN

I Samarbeid med NMK TRYSIL har vi nå med mekkeklubbens medlemmer både i klargjøring og reparasjon av Rallycross bilen, samt at medlemmene er med oss på løp som mekanikere, her vil de delta som fullverdige medlemmer av TeamTrysil med alt det innebærer av ansvar for de enkelte oppgaver som kreves under løp.

Vi har også hatt firmabesøk hos Trysilfirmaer der medlemmene blir forklart litt om muligheter i arbeidslivet og da med fokus på praktisk arbeid, ikke alle kan bli ingeniører , noen må holde i hammeren også.

Vi har i tillegg til dette også hatt skolebesøk på Stjärneskola der medlemmene fikk omvisning i skolens lokaler og info om alternative linjer man kan velge.

Mekkeklubben er et samarbeid mellom NMK Trysil og Trysil Kommune der NMK Trysil driver klubben stort sett på dugnadsbasis og tilbudet er fra 8 klasse og opp til 19år og er åpent for både gutter og jenter.

Tilbudet er gratis for medlemmene grunnet hjelp av lokale sponsorer.

IMG_5972

forstillingskontroll utført av mekkeklubbens yngre medlemmer…

IMG_5971

unge og eldre .. alle må ha mat.

Klubben har lokaler både på Slettmoveien i trysil og i TeamTrysils garasje, i TeamTrysils garasje er det nå klubbkvelder 2 ganger pr. uke og på slettmoen 1 gang pr. uke.

I TeamTrysils garasje har vi bygget opp og bygget om en eldre chevrolet pick up, denne har fått ny motor, nytt understell, og alt er i samarbeid med Statens vegvesen.

I tillegg er det også gjort mye jobb på en 1953 Allgaier traktor som vi nå har fått start på og er nesten kjørbar.