MEKKEKLUBBEN

TeamTrysils mekkeklubb er med  både i klargjøring og reparasjon av Rallycross bilen, samt at medlemmene er med oss på løp som mekanikere, her vil de ha selvstendige oppgaver med egne ansvarsområder.

TeamTrysils mekkeklubb holder til i garasjen i Vestsidevegen og foruten arbeidet på løpsbil så er det to prosjekter som det jobbes på,

Det ene er en 1960 mod Chevrolet som blir ombygd med  nye skivebremser, original motor på 120 hester blir byttet til V8 på 300 hester og det blir montert luftfjæring.

Alt arbeid blir gjort i samarbeid med Statens Vegvesen som kontrollerende myndighet og vegvesenet har vært på flere besøk hos oss i garasjen for å kontrollere arbeidet fortløpende.

Det andre prosjektet er en 1953 Allgaier traktor som blir ferdig til sin første kjøretur på flere tiår.

Team Trysils mekkeklubb har i tillegg til klubbkvelder i garasjen også flere turer i løpet av året, det er ikke bare på billøp vi drar, men også på bedriftsbesøk hos lokale samarbeidspartnere, der fokus er på hvilken type arbeidskraft som man søker etter.

vi har også en årlig tur til Stjerneskola i Torsby som har et vidt spekter av linjer, både innen motorsport – bilmekaniker utdannelse men også andre praktiske yrker.

Tilbudet er gratis for medlemmene grunnet hjelp av sponsorer og bidragsytere.

TeamTrysils mekkeklubb har klubbkvelder to ganger pr. uke samt også et tilbud i skolens ferier.

                       

 

 

IMG_5971

unge og eldre .. alle må ha mat.