TeamTrysils Mekkeklubb

Facebook:        https://www.facebook.com/groups/TeamTrysilsMekkeklubb/

TeamTrysils mekkeklubb er en uavhengig mekkeklubb som er registrert i frivillighetsregistret med eget org. nr.

2024

Sesongen var første år med isbane på Ulvsjøen, og sammen med Motorsport Norge og Motorsport Trysil fikk vi til et tilbud der ungdom mellom 14-18 år gikk kjøre på isen helt gratis, vi var så heldige at vi fikk to gamle biler som ble satt i stand til denne bruken og disse fikk kjørt seg på isen,

2023

Vi hadde sommeren 2023 «åpen garasje», der ungdom kunne komme med egne kjøretøy for å fikse å skru, dette i tillegg til våre vanlige aktiviteter med langløp på asfaltbane, besøk på utstillinger, bla Oslo Motorshow, vi var også på garasjebesøk hos bla CarFreaks på Løten og flere andre ting.

Vi legger opp til at våre turer og aktiviteter skal være åpent for alle og ingen skal føle seg utestengt selv om man ikke er medlem i TeamTrysils Mekkeklubb

2022

vi fortsetter med mekkeklubb to kvelder pr. uke  og har også «åpen garasje» for all ungdom en dag i uken, dette er et tilbud der hvem som helst kan komme å fikse på sitt eget kjøretøy, låne verktøy og få litt informasjon, vi satser på at vi klarer å holde dette åpent også utover høsten-vinteren da behovet er der og mange mangler et sted å være.

vi vil også gjennomføre flere bedriftsbesøk i løpet av høsten der ungdom i trysil får litt info om hva som kreves av skoler for å få jobb på de forskjellige steder.

mekkeklubben er et gratistilbud for ungdommen og vi forsøker så langt det er mulig å lage alle aktiviteter som vi er med på uten kostnad.

Alle turer går med egen buss og vi overnatter i bussen eller i telt om været er bra nok.

oppdatert 2021.

mekkeklubben har nå 3 klubbkvelder pr. uke, samt i skole ferier.

planen for sommer 2021 er å gjenta opplegg fra 2020 med «åpen dag» i mekkeklubbens lokaler, vi åpner da for at alle ungdom kan få komme til oss å skru på sin egen bil.

vi har gjennomført både sveisekurs, plateforming kurs, og tig sveis kurs gjennom vinteren -våren, planene for sommeren er uvisst grunnet corona men vi håper å få delta som mekanikere i dragrace og kanskje også stcc.

vi håper å kunne tilby opptil 3 ungdommer sommerjobb med å tilrettelegge og organisere åpen dag i mekkeklubben, dette vil da medføre stort ansvar, noe våre medlemmer klarer å takle.

våre ferdige prosjekter er 2 hot rods bygget fra bunnen av med egen ramme og godkjent statens vegvesen, bygget om volvo 760 med v8 motor , senking og coil-overs, bygget ferdig chevrolet c10 med motorbytte til v8, skivebremser, luftfjæring.

alle godkjent hos statens vegvesen.

 

2019-2020

vi har klubbkvelder 2 kvelder pr uke, tirsdager fra 17-21 og torsdager 1530-21, da «slipper»medlemmene å reise hjem etter skola men kommer direkte i garasjen.

Fra høsten 2019 vil vi øke klubbkvelder med en klubbkveld til, dette blir onsdager og prosjektet der vil være å bygge opp en bilcross eller rallycross jr.bil og få kjøre denne på bane under sikre former.

 

Vi har gjennomført flere prosjekter, flere turer til både bilutstillinger og kursing av medlemmene med bla sveisekurs.

Første halvdel av 2019 går med til å klargjøre racebiler til løp, ferdigstille Volvo 760 med V8motor og få vist denne hos statens vegvesen,

vi er også i sluttspurten på Chevrolet C10 som skal vises i løpet av våren/sommeren.

Alle medlemmene får også tilbud om å være med på Billøp som mekanikere, noe som har vært veldig populært.

Til høsten vil vi starte prosjekt «factory five hot rod» og muligens et prosjekt til.

 

et andre prosjektet er en 1953 Allgaier traktor som blir ferdig til sin første kjøretur på flere                        

 

 

IMG_5971

unge og eldre .. alle må ha mat.