NM Formel Basic Våler 2008

En runde før mål var det slik… men en runde etter var 96 så vidt forran og 3 plassen i NM var sikret.

Dette var en helg med strul, kom ut sist i "prefinalen" på lørdag etter et brukbart kval med 5 start som utgangspunkt, men en bil på tvers gjorde at det ble en sving på graset og grusen og da var jeg sist, Kom til slutt innpå 8 plass , noe som ble startposisjonen på Søndagens finale, denne ble like dramatisk med en smell i første sving som bøyde øvre bærebru og jeg fikk hjulvinkler som nok ikke var helt optimalt, etter en fin fight med Anders Lindstad der vi skiftet om 3 plassen flere ganger ble jeg til slutt nr. 3 i NM. men Anders Lindstad kjørte eksemplarisk og vi var ikke borfti hverandre noen gang under løpet.

Svenske Helling vant, men han måtte på elgjakt så det er bilde av faren hans her.. han likte seg på pallen så det ut for.

andre mann ble Istad som også kjørte fort hele helga,

Alt i alt var dette en fin helg sjøl om det ble levert protest mot meg etter kjøringen, denne ble heldigvis avvist og jeg fikk beholde plassen min.

Han i midten er nesten 60 år og fra sverige, sønnen er 14 og kjører fort, men skulle på elgjakt så pappan kom på pallen, jeg er til høyre og Istad til venstre.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.