Norges Bilsportforbund— Slipsgutta bestemmer.

vi er endelig på vei til Falkenberg, det var meningen at både Kent og Mathias skulle kjøre Formula Basic i helgen, men en håpløs firkantete håndtering av lisensspørsmålet i NBF gjorde at dette fikk han ikke til.

Grunnen er kort redegjort for her:

Kent tok h-løp og rally lisens på midten av 90 tallet, når Mathias ble gammel nok til å kjøre selv, byttet kent ut sin lisens til en ledsagerlisens, noe man må ha for at de unge sjåførene skal få kjøre, denne er også rimeligere.

Kent behøvde ikke gå kurs for å få denne lisensen da han allerede hadde en lisens som var «høyere»,

men

Da kent nå ville bytte tilbake sin lisens sier slipsgjengen i NBF tvert nei, og grunnen:

På tross av at Kent har fremvist sin lisens på de aller fleste løp i både kart og racing i snart ti år finner NBF det som umulig å kunne dokumentere at dette er rett,

PÅ tross av at om ikke Kent hadde vist fram lisensen så hadde ikke Mathias ( og noen ganger Stein Frederic) fått kjøre noen løp.

Enkelte mener at han kan gå et nytt kurs og få lisens til Våler, men det var jo på Falkenberg Kent kunne kjøre,

Nesten ti år som lisensiert ledsager for unge sjåfører teller ikke for NBF, heller ikke det faktum at om kent ikke hadde hatt ledsagerlisensen sin så hadde ikke mathias fått kjøre noen løp.

Det finnes ikke logikk i denne avgjørelsen og vi vil forfølge dette videre,  men hvorfor sitter vi her og ikke er forundret over NBF,

Avgjørelsen er basert på feil grunnlag, på feil bruk av premisser og helt uten logisk tenking. men men , la dem holde på …………..

Dette innlegget ble publisert i 1. Bokmerk permalenken.