SEMA SHOW 2010

lang flytur, men på plass i los angelses, møtte flere tryslinger her nå, men vi drar til las vegas på dragrace, de andre skal turiste litt rudt omkring før de kommer til Las Vegas på søndag.

og vi leide jo camaro så klart

Fredagen ble en halv anstrengt dag med flere møter , dette var jo bestemt på forhånd, men avstandene lurte oss nok litt,

Lørdag og Søndag blir det Dragrace i Las Vegas før SEMA show begynner Tirsdag.

Tirsdag og første dag på SEMA Show er over, vi har fått agentur på ledlamper i metersvis for hele europa og masse annet også, i morgen skal vi møte noen forhåpentligvis mere seriøse, vi skulle iallfall få mat av dem.

Når GD ikke kunne være med så var WD-40 dama lei seg, hun var heller ikke den samme som før, men puppene var mest sannsynlig kjøpt på samme sted, Geir Roar som vi tilfeldigvis møtte her tok på seg ansvar for henne og vi fikk bilde.

Etter en liten pause utenfor hallen ble GRN også bedt på omvisning hos Jack Danielsen,invitøren er det bilde av her

Andre dag på SEMA er over, mye tråkking og langt å gå , men vi har vært med på helfolieringskurs, bruk av printet folie og sett mye fete biler

Denne corvetten kan man kjøpe på butikken og den går vel nesten rett i nn i GT3,

masse fete pickup er, enten kjempehøye eller så ligger dem på bakken, mye som er helfoliert

her er litt av den ene hallen, det er vel 4 slike tilsammen pluss mye ute så skal man sjå alt får man trim

Slik farge burde vel GM ha levert camaroen med …

masse biler ute, og en som heter ken blåkk kjører rundt noen tønner her, omtrent som om han skulle stjuli bilen.

samtidig mente speakeren at han hadde vunnet Verdensmesterskapet iWRC biler.

Denne går ikke på diesel, men bensin.

Torsdag ble også brukt på SEMA show fra åpning til stenging, det blir lange dager, men i dag har vi fått avtalt at vi får kjøpe ledlamper i strimler for salg i norge, og vi har vært med på 3 helfolieringer av biler, det er ingen tvil om at de som gjør dette hver dag kan det inni fingerspissene, derfor er det nok mye bedre å lære dette her av proffer.

Da vi kom til messen ble vi møtt av denne bilen, den ble både lang og høy, men var småfet.

kanskje lurt å ta de siste innleggene øverst så nå blir det litt rotet,

Optima Shootout med verdens “værste” gatebiler ble arrangert i en liten by en times kjøring fra las vegas, med velvillig hjelp fra Amcar og deltageren Polly fra Bergen fikk vi tak i to inngangsbilletter til dette, det var en tredelt konkuranse der man kjørte på en bane som var omkring 2,5km lang, den minnet egentlig om en litt forvokst gokartbane, med unntak av en rettstrekning, så ble det kjørt det vi i norge vel kaller bilslalom mellom noen koner på en parkeringsplass, til slutt var det en bane som var ca.100m der man startet stillestående for å gasse så mye man torde før man måtte ha full stopp forran noen koner i enden, kjørte du på kona i enden var det rett ut.

Polly satte i denn øvelsen en knalltid som sto seg hele dagen, han kjørte også meget bra på bane og brukbart på bilslalomen, vil tro at denne øvelsen var gansek vanskelig i en såpass stor og tung bil som han kjører.

Totalplasseringen er ikke vi sikre på men ubekreftet ble det sagt at han ble nr. 5 av over femti startende

herblir hovedpersonen intervjuet av amerikansk fjernsyn, det var mye oppmerksomhet rundt kjøringen av amerikanere som syns dette var svært så eksklusivt.

her er bilen på vei til første kjøringen på banen,

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.