Sommercup i GoKart er over.

ida kongsberg

Dette er IDA, som kjører GoKart ganske bra til å være jente

nath på banen

og dette er Nathalie som også kjører ganske bra, Begge disse jentene er noe for seg sjøl, Ida (17) som er eldst kjører i klassen Yamaha og beste enkeltresultat i sommercupen ble en femteplass på Trøgstad, hun kunne der dra nytten av erfaringen som TeamTrysil har med GoKart, var muligens det som gjorde utslaget.

Nathalie (8) kjører Trenings Cadetti og kjørte på 3 baner i sommercupen, med bedre og bedre resultat.

christopher

Christopher er hele Trysils gullgutt etter sommercupen, han vant ett løp totalt, ble nr.2 i ett og TOTALVANT NMK Mesterskapet, skarp kjøring gjorde utslaget og Christopher overbeviste som sjåfør i det siste løpet på Sigdal da han viste at han ser luker og kjører forbi, fighting spirit på sitt beste fra Christopher.

Nå er det to uker til Kinnekulle og Raceweek, der kjører Mathias formel Basic.

14 August er det Camarocup på Karlskoga banen.