ØSTERSUND –

 

LØRDAG

halvgrått vær når vi våknet ved åtte, men kø av publikum for å komme inn på banen, alle går forbi oss når de kommer så her blir det nok tomt med både klistremerker og kataloger fra Fulufjellet.

men morro med så mye folk, dette ser ut som det må være rekord så langt i år.

IDA starter dagen med skikkelig toast og colafrokost.

RACE 1

SF startet på 9 plass, noe som er den beste startposisjonen så langt i camaro cup.

etter 1 runde var han opp på 4 plass og hadde absolutt farten.

men STJERNESJÅFØRENE og de såkalte STJERNESJÅFØRENE  BRINK med MEKO PARTNER-MEKONOMEN  som hovedsponsor syns det er like greit å kjøre tvers i gjennom konkurentene som ligger forran.

selv om uhell kan skje så hadde det kanskje vært på plass med en unnskyldning om det ikke var med vilje. i stedet er det superarroganse som gjelder, og når dette var 3 gangen samme sjåfør kjører på SF er det på en måte nok.

SF hadde lenge 4 beste tid, men den ble forandret så den runden telte ikke og da var vi på 16.

RACE 2

startet på 18, opp på 10 etter en halv runde, oversatsing og ut på graset i 200kmt, helt bakerst og så kjørte seg opp til en 9 plass, helt ok , men nå begynner rundetiden å bli såpass bra og kjøringen og bilen stemmer såpass bra at nå er snart en plass bland de 5 beste ikke umulig.

 

FREDAG

To timer før løpet starter

masse folk på vei inn til løpet i østersund, det er fortsatt to timer til vi skal kjøre og det er en skikkelig tilskuer tilstrømning.

super vær hjelper kanskje litt.

en halvbra test der SF sluttet som nr .8, men her er det første gangen for alle på en helt ny bane som blir bygget på tre timer på en flyplass.

testen ble avsluttet med at to biler gikk i muren og ble ganske deformerte.

qval er ca.kl. 20 så her er det kveldskjøring

kvalifisering

kvalet startet fem på åtte og varte i tjue min. sf var nr. 2 etter 1 runde, men falt så ned til mere normale 12 – 14 plass, etter et intensivt pit-stop var det 5 min igjen av kjøretiden og sf gikk ut på nytt og satte 8 beste tid, på siste runde klarte en konkurent å presse seg forbi og skyve SF ned på en 9 plass, likevel var vi superfornøyd da SF tidligere har en 14 plass i kvalet som beste resultat.

i morgen lørdag starter første løp kl. 1105 og race 2 kl.1420.

 

torsdag

fremme i østersund omtrent klokka ti på kvelden onsdag 8 august, kaldt om torsdagsmorran, men vi har bygget telt, skjært dekk og justert ventiler,

et fint anlegg med en midlertidig bane på flyplassen på frøsøn i østersund.

fredag starter kjøringen ved tre tiden og livetiming er på www.stcc.se

info om løpet på www.airportrace.se

det er utsolgt med businessbilletter og mange forhåndskjøp iflg de som har ansvaret for dette.

man forventer opp mot 20 tusen tilskuere så det blir spennende.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.