¨FALKENBERG

Enda en runde i  V8ThunderCar er kjørt, denne gangen på Falkenberg som ligger ca. 10 mil syd for Gøteborg, løpet var akkurat som været en het opplevelse,

Både Stein Frederic og Mathias slet med å finne farten på kvalifiseringen, faktisk kjørte de fortere på brukte dekk på treningen enn hva som ble prestert i kvalifiseringen, dette førte til en 15 startposisjon for SF  og 20 på Mathias, noe ingen av dem var fornøyd med.

Irace 1 tok SF mange biler allerede i starten og i første sving ble det en kjempekrasj etter at en bil var ute på gresset for så å komme tilbake inn på banen og nærmest torpederte flere konkurenter, både SF og Mathias tjente plasseringer på dette og til slutt ble Sf nr. 4 og Mathias nr. 11  noe somvar en bra uttelling og viste at vi var på rett vei.

i Race 2 ble det på nytt en krasj, her gikk dette ut over SF som frontkolliderte med en konkurent som snurret forran han, dette førte igjen til at han måtte i depo for å reparere bilen, når han kom ut på banen igjen med en sterkt skadet bil var farten der og han hadde 6 beste rundetid i løpet.

Mathias ble også påkjørt bakfra av en overivrig konkurent og fikk dermed skader på bilen, men kom til slutt inn som nr. 14.

Stein Frederic mistet ledelsen i juniorcupen og er nå på en andreplass,  og gikk fra 3 plass i totalserien til en 5 plass.

Løpet var et typisk eksempel på at nivået i sverige er høyt med mange biler og mye action, det er fortsatt helt åpent i serien der det skiller få poeng mellom førerne i teten.

det ligger video ute her:http://www.svtplay.se/video/1332465/13-7-14-00   Thunder car starter etter ca 1.05

Race 2 ble sendt direkte på Svensk TV

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.