Jan Vidar «moon» Moen

Det er ikke alltid like greit når livets brutale virkelighet innhenter oss.

I Januar  kom det beskjed om at Moon var omkommet i en ulykke, elgpåkjørsel i Trysil.

Det var en helt totalt uvirkelig situasjon som langsomt kom inn over oss alle som kjente Moon.

Moon var vårt orakel, han kunne omtrent alle delekataloger utenatt og om han ikke hadde det i hodet tok det aldri lang tid etter at han ble spurt om de mest utenkelige spørsmål før svaret kom, enten med en mail eller en telefon.

Vi som har  kjent Moon i lang tid har mange gode minner å  tenke på, fra de første mer eller mindre ville turene i en country squire

der lastekapasiteten ble utprøvd både med personer og annet,  til noen av de mange turene på dragrace rundt omkring.

Selv om Moon var noen år eldre enn meg som skriver dette fikk vi tidlig god kontakt. Vi var veldig forskjellige, men interessen for biler, motorer og spesiellt litt eldre trimmede V8 motorer var noe som alltid fikk praten til å gå.

De siste årene har det vel vært litt «husker du da», eller «husker du han med den bilen»….

Etter at racingen kom i gang og spesiellt etter at det ble Camarocup kom vi igjen Moon nærmere inn på livet. Mange telefonsamtaler og mailer om manglende oljetrykk, motorhavarier og alt mulig strul som vi opplevde ble nøye analysert og ideene om hva som var galt ble gjennomgått og vurdert.

Moon var også den som dro i gang facebookgruppa vår.  Plutselig var den bare der og den hadde nok ikke blitt til så raskt om det ikke var for Moon, og oppdateringene sto han i flere år for helt alene.

Nå er Moon borte og vi savner han alle sammen, men hva skal vi si,

TAKK   er litt lite. …

Andreas

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.