Vålerbanen ble en fin helg

Kai Haugen kjørte sitt første Formula Basic løp, og selv om det var skiftende vær med litt regn og litt sol klare Kai seg bra, han kom til slutt i mål i alle heat og siste løpet på søndag ble det en 5 plass av 10 startende , noe som er klart godkjent for en gammel mann som i denne klassen har flere konkurenter som er  14 – 15 år .

Mathias Hansen kjørte sitt første løp med Chevrolet Camaro i GT klassen, etter litt teknsike problemer med bremsene på lørdag ble bilen reparert til søndagens finale og den gikk over all forventning,

Etter lørdagens problemer måtte Mathias starte helt sist, men kjørte ett kanonløp og tok plassering etter plassering, til slutt ble det en meget hederlig 3 plass i denne NM runden, noe som er klart godkjent.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.