Falkenberg Race 1 og Race 2

Västkustloppet i Falkenberglørdagens finaler ble spennende så det holdt, SF startet på 7 startspor i Race 1 , men kjørte seg oppover i feltet og var etter en runde på 4 plass, etter at de fremste bilene relativt raskt dro fra resten av feltet ble det intens kniving om plasseringer, men med meget god kjøring fra alle der man repekterte hverandre og ga plass på tross av den harde fighten det etterhvert ble.

SF kjørte et meget bra race og etter et par meget spektakulære forbikjøringer kom han i mål på en meget sikker 2 plass, tett bak Jens Edman som er bortimot uovervinnelig.

Ikke bare ble det en bra 2 plass men også beste rundetid igjen og dermed beste startspor i Race 2.

Race 2 var igjen tett og hard men likevel med gode sjåfører som repekterte hverandre på en bra måte, SF ledet i nesten to runder men gjorde en liten førerfeil og med Jens Edman på bakfangeren smatt han forbi, løpet var igjen de 4 – 5 beste i en klynke og SF var opp på siden av Jens flere ganger, men hadde også besøk bakfra så det var et spennende race, til slutt ble Jens Edman vinner og SF nr. 2 og meget godt fornøyd med poengene etter to null poeng på Rudskogen, nå er SF nr. 3 i SM og kun ti poeng bak 2 plassen.

Tre løpshelger gjenstår i serien så ingen ting er avgjort.