KNUTSTORP 9 – 10 mai

WOW..  Stein Frederic hadde en kanonhelg på Knutstorp i V8ThunderCar, et noenlunde bra kval til han å være endte på en 4 startposisjon i Race 1, etter en halvdårlig start avanserte han til en tredjeplass og kjørte raskt inn bilen som lå som nr. 2, etter flere halvhjertede forsøk på passering roet han ned og lå bare å passet på sin 3 plass, at farten var bedre enn den forran var tydelig for hele Knutstorp, men kanskje litt stor respekt for etablerte store førere sammen med et ønske om å beholde plasseringen og poengene gjorde at det til slutt ble en 3 plass i mål.

 

men

Startposisjon i Race 2 blir bestemt av rundetidene i race 1 og SF var raskest av alle og startet i beste startposisjon, etter å ha tatt starten utøket han avstanden for hver runde ned til nr. 2, en krasj gjorde at det ble safetycar og feltet blir da samlet bak denne for så å ta en omstart,

Nervene hos tilskuerne var i helspenn men SF gjorde en perfekt omstart og lot seg aldri true på noe vis og etter en runde var det igjen en betryggende ledelse ned til 2 mann.

At SF også benyttet anledningen til å vise at han kan kjøre fort selv om han ikke ligger bak noen å jager var en ekstra bonus, SF kjørte også i Race 2 desidert raskest av alle på banen og satte beste rundetid også her.

Det ble også en klassiker at nr. 2 Jens Edman måtte hjelpe SF å åpne champagnen etter løpet, kommentaren på SVT blir nok husket: «hvordan får jeg opp denne da?»

v8thundercar knutstorp-14

 

 

pallen knutstorp mai-14

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.