2016 Sesongen er over

Stein Frederic ble totalvinner av JuniorCupen i V8ThunderCars i Sverige, 20 poeng foran nr. 2.

Stein Frederic ble også  nr. 3 i SM serien V8THunderCars, det ble ett tett mesterskap der ingen ting var klart för finale löpet Lemmy500 på Ljungbyhed i Syd Sverige, löpet ble kjört i mörket på kveldstid og det var en utfordring for alle sjåförer.

Etter en tett fight i race 1 der ingen ting ble avgjort för to – tre svinger för mål ble SF nr. 2 i dette löpet og selv med beste rundetid var da 3 plassen sikret, ingen kunne utfordre bakfra og det var ikke mulig å få 2 plassen.

I Race 2 kjörte SF et meget bra löp og fra sin beste startposisjon noen sinne kunne han da kontrollere hele löpet fra start til mål og var aldri utfordret av noen konkurenter, så en seier i race 2 i sesongens siste og mest prestisjefylte löp var en bekreftelse på at TeamTrysil er etablert i toppen av den svenske SM serien V8Thundercars.

Ett lite ettbils team fra Trysil utfordrer og bekjemper flerbilsteam med langt bedre mekanikere og sjåförer enn vi skulle ha…… og likevel slår vi dem..

Det var litt slik at det var vi – alene – mot resten..

Typisk Tryslinger å gjöre ting dem ikke kan og törre å utfordre eliten, desto mere morro når vi slår dem.

Takk for 2016 som har värt en super sesong med supre konkurenter og harde fine fighter på racerbanen og likevel en kjempehyggelig gjeng å konkurere mot.

Begge löpene ligger det link til under her og mere info finnes på www.V8thundercars.com

 

Bookmark the permalink.