Västkustloppet Falkenberg juli

Årets løp ble en våt affære med regnrace i begge finalene, SF hadde for andre gang regndekk på bilen og ønsket seg nok heller et tørrværs løp med slicks.

Det gikk likevel meget bra, men dramatisk ble det likevel, I race 1 gikk SF i mål som nr. 2 etter et jevnt og fair race, men etter at noen løper til dommerne og mener seg forbikjørt på gulflagg så ble resultatene endret og SF flyttet ned til 4 plass. Dette ble det så protestert mot og det viste seg når dommerne fikk avhørt samtlige involverte så ble SF igjen flyttet opp til 2 plass i løpet, dette var også andre konkurenter som hadde fått samme behandling, men bare noen mintutter før race 2 ble resultatene fra race 1 offisielle, noen spennende timer var det likevel.

Race 2 ble også en våt affære, men som i race 1 gjorde SF ingen bra start og mistet plasseringer i starten, etter jevnt kjøring og noen riktig fine forbikjøringer gikk han i mål som nr. 2 også i dette løpet, SF er nå på 2 plass i SM serien og leder juniorcupen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.