Høljes – Magisk weekend..

Etter å ha tusket sverige (og Norge) rundt på GoKart og asfaltracing de siste 15 år og derfor ikke vært på Høljes så var det med stor spenning vi dro nedover på Onsdagskvelden.

For et liv som møtte oss, masse husbiler, campingvogner og telt, flere dager før løp.

Det ble kjørt to innledende omganger Fredag og to på Lørdag, og semifinale og finaler på søndag,

Planen var vel egentlig å pakke sammen lørdag kveld og komme oss hjem tidlig søndag…

men

Heat 1 gikk ganske bra med 5 beste tid totalt

Heat 2 gikk vel heller ikke så allerverst med en 8 tid totalt, men meget snodig så kommer det en kvinne og presenterer en lapp med beskjed : «skriv under, det er 5 sec tillegg»,

Det var ingen hos oss som klarte å skrive og vi ville jo gjerne vite hva som hadde skjedd, det var både påkjørsel og kjøring utafor banen, men til slutt var det vist bare påkjørsel.. men dommeren hadde jo dratt hjem så skriv under eller få 5000,- i bot.

Enden på visa ble at det ble ingen underskift og sjåføren måtte møte i jury rommet på lørdag morra, men da hadde ikke dommeren kommet enda …  En meget merkelig situasjon som vi aldri før har opplevd, men første gang vi var på VM også da.

enden ble at vi ga blaffen i diskusjoner og protester, tok 5 sec tillegg og var nr 12 i omgangen.

Heat 3. skikkelig strulete med en støtdemper som måtte byttes, men ble vel sånn midt på treet

Heat 4 5 tid og selvtilligen vokser igjen.. litt adrenalin hjalp nok

så var vi plutselig i SEMI på HØLJES. og startspor 2

det ble en hard fight og tett som fy, men SF kom i mål som nr. 3 og var kvalifisert til Søndagens FINALE, oddsen på det var nok rimelig høye, men klart vi er jo fra Trysil så ittno er umulig.

Det ble en grei start i finalen, tidlig alternativspor og så en punktering, to biler lå bakerst og var på søndagstur, den ene var SF den andre ledet mesterskapet.

SF ble nr.5 til slutt, og var den eneste sjåføren med norsk pass i finalen, selv om NRK ikke hadde helt snøring på tidligere bravader i V8ThunderCar.

Vi hadde det artig som søren, alle tryslinger som besøkte oss hadde det artig, alle svensker og nordmenn som ikke bor i Trysil som besøkte oss å fikk en wienerpølse med lompe syns det var gøy.

Mekkeklubbens gutter som var med gjorde en kjempejobb og selv om det var langt unna deres oppgaver stilte de opp for arrangøren og var med å plukket søppel både lørdag og søndag,

DET står det riktig respekt av og disse gutta var oppe fra 7 om mårran (nesten da) og i seng alt for sent ,

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.