RX on ICE Østersund

Vi skulle til Østersund nærmest for å ta dette som en liten test og lære oss litt om Rallycross og bilen… men slik ble det IKKE..

To Runder test på morran så var det klart for race.. likt for alle og helt greit, men litt lite på en ny bane og slik..

HEAT 1: litt etter i starten, men egentlig grei fart i løpet og en tredjeplass.. fornøyd vi.

HEAT 2: tok starten, forran serielederen og dro fra.. enda mer fornøyd vi og vant heatet.

HEAT 3: jevnt i starten og tok teten etter en sving, ledet til alternativsporet kanskje ble tatt en runde for sent.. 2 plass, to meter bak.. enda mer fornøyd vi da.

HEAT 4: bra start, ble nr. 2 etter litt strul med en snodig framstilling, kjempefornøyd vi, kvalet til 2 spor i semifinalen

SEMI: ut bra, grei fart, ble nr 3 og dermed kvalifisert for FINALE i første løpet, sesongmål var egentlig semi i løpet av sesongen

Finale: gikk dritt, havnet i en snøhaug med en rattstamme som var knekt i to.. og vi er superfornøyd..IMG_5709

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.