RXNordic Götene 9september

En helg som kan sammenfattes som våt, møkkete,gjørmete, men likevel ganske lærerik.

Banen var vel kanskje ikke det man helt forventet av en bane som man kjører RXNordic på, men e var likevel likt for alle.

I de tre innledende omgangene var Stein Frederic sånn omtrent midt på treet med en 6 plass i ene omgangen som best.

litt stulete med en støttdemper som gav opp etter en hard påkjørsel bakfra, en omgang med null sikt da frontruta var dekket av 1 cm gjørme.

Klarte likevel å karre seg til en plass i semi og da i bakerste startspor, bra start og satsing påyttern gjorde at en 3 plass var status etter en halv runde.

Ble masse kalabalik og punkteringer for samtlige biler i semifinalen, SF kjørte med to punkterte hjul, andre hadde ett og en hadde tre punkterte hjul.

Ble en vasete finale og en torpedering i siste sving gjorde at SF ble stående og kjørte i mål som nummer 5, og dermed ingen finale… trodde vi….

Det viste seg imidlertid at her var flere blitt disket og noen ikke klarte å komme til start i finalen, men vi fulgte dårlig med og tenkte at no er det bedre å dra hjem.

To min før finalen skulle startet kom det en å lurte på hvorfor vi ikke var på start, vi hadde ikke rørt bilen, hadde ikke byttet hjul eller klargjort noe som helst,

Altså ikke sjans i havet til å rekke finalekjøring, en dyrkjøpt lærdom og nok en tabbe som vi ikke gjør igjen…

neste og siste runde i RXNordic er 23 september i Strängnäs som ligger litt hittafor Stockholm     

Bookmark the permalink.