En framgangsrik helg i Danmark

søndag 12 august Nysum Danmark gikk 4 runde i RXNordic og vi var så klart på plass.

en liten test på fem minutter på lørdag ettermiddag var det eneste vi hadde kjørt på banen så forhåpningene var ikke alt for store.

Mange av våre konkurenter hadde tatt en danmarkstur tidligere i sommer og testet litt, men der var det ingen tips å få… så vi fikk klare oss sjøl.

1 runde søndag gikk ikke så veldig bra og Stein Frederic tok det nærmest som en liten test, selv om den «lille» testen førte til en nærkontakt med ett rekkverk og bøyd bærebru både fram og bak.. helt alene klarte han dette denne gange.

2 runde gikk bedre og Stein Frederic kom greit ut fra start og tok ledelsen, etter det var han ikke truet og vant heatet klart og ikke bare det men hele omgangen var han totalt raskest.

3 runde var også en greit gjennomført runde og han ble nr. 2 i omgangen bare slått av en av de som også kjører i VM rundene.

Semifinale

En helt grei start og med perfekt gjennomført alternativspor vant han semifinalen.som gikk i lett regn.

Finale.

Stein Frederic var kvalifisert til beste startspor , regnet tiltok og en totalbom i starten førte til at beste startspor fort ble forvandlet til sistemann inn i første sving, etter litt kjemping og igjen et perfekt alternativspor ble det til slutt den litt «småsure» 4 plassen.

Alt i alt var dette kanskje den største framgangen vi har hatt i Rallycross, at farten har vært der har vi skjønt hele tiden, men det har vært så vanskelig å få et helt heat til å stemme.

Nå gjorde det absolutt det og dra var vi raskest.. nesten helt inn …

Neste runde går i Finland 26 august, men slik det ser ut nå kjører vi ikke der, kanskje vi prioriterer en VM runde i Frankrike i stedet.

Det jobbes med sponsorer og da alle jobber minst vanlig jobb ved siden av å drive med dette blir det noen gang knapt med både tid og økonomi til å få gjort alt vi vil.

     

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.