Falkenberg 8 – 9 juli 2022

Endelig er vi igang for fullt etter håpløst Covid – 19 fengsel, vi dro til Falkenberg med godt mot og bestemte oss for å kjøre test på Torsdag , noe vi ikke tidligere har gjort da hverken tid eller økonomi har vært helt der, men med nye bremser , støtdempere og fjærer på bilen følte vi at vi var litt bakpå etter et regn – tørt og vanskelig Anderstorp løp.

men da ble det selvsagt regn – tørt og regn på torsdag så det testet ga ikke så mye, men kanskje litt.

For første gang var vi ikke en bil, ikke to men tre biler og de tre sjåførene Stein Frederic Akre (98) Mathias Hansen (55) og Sindre Baastad (13) var klare for et av sveriges mest prestigefylte løp.

 

       

SF kvalet inn som nr. 3 og var vel litt mellomfornøyd, men det var vel greit nok, Mathias kvalet som nr. 8 og var ikke langt bak tidsmessig, Sindre kjørte bilen for første gang og kjørte en godt gjennomført kvalifisering uten noen feil og endte på en 15 plass, og med tider som var bra fra en nybegynner.

Race 1

SF gjorde en kanonstart fra start og gikk rett i ledelsen, relativt god kontroll hele veien til mål, men var et race som ble rotet med to safety-car perioder og mye strul, gikk i mål bak safety-car og likte det dårlig da det er artigere å race om seier enn å gå i mål bak safety-car, men en 1 plass er en første plass

Mathias kjempet med en bil som ikke gikk helt som den skulle og ble til slutt nr. 12, noe som var greit under forutsetningene som var.

Sindre kjørte sitt første race og gjennomførte dette på en bra måte, til slutt  nr. 16, og som Sindre mente etter løpet :» dette gikk fælt, var mange biler og over 200kmt var litt uvant.

     

 

Race 2

SF startet fra 3 startspor og følte at han hadde kontroll på ledere hele veien, til en våt flekk i en sving sendte han ut i grusfella og det ble brudt løp

Mathias klarte å holde seg på banen og fikk en flott 8 plass, med rundetider som viste at det gikk fortere og fortere helt til problemene med bilen kom tilbake.

Sindre havnet på plassen bak Mathias og ble nr.9, bra kjørt og viste lugn og ro og kjørte fortere og fortere.

  

Race 3.

SF igjen startspor 3 og kom ut som 3 mann , kontrollerte kjøringen bra og satte inn støtet mot slutten av løpet og kom forbi de forran og vant overlegent med raskeste rundetid i løpet.

Mathias hadde fått orden på bilen og kjørte rundetider opp mot de tre beste, godt gjennomført løp med mye fighting for å kjøre seg opp endte til slutt på en bra 7 plass

Sindre kjørte sitt beste løp og plukket konkurrent etter konkurrent og endte til slutt på en fin 11 plass, noe som mangle la merke til i sindres første løp

 

Neste løp er på Knutstorp 22 – 23  juli, vi sees der.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.